Geslaagd NK veldrijden jeugd in Helmond

Geslaagd NK veldrijden jeugd in Helmond

‘Een zeer goede promotie voor het jeugd-veldrijden’ was veelvuldig te horen tijdens het afgelopen NK in Helmond. Ook de wethouder van de gemeente Helmond roemde de organisatie voor de ‘schitterende uitstraling van de stad Helmond’.

 

Het was dan ook, mede dankzij de weersomstandigheden, een prachtig evenement. Ruim 380 deelnemers, die prachtige wedstrijden uitvochten om de felbegeerde kampioenstrui.

Een organisatie, die kosten noch moeite had gespaard, om dit NK te kunnen organiseren. Waarbij ze zich volop gesteund voelden door de vele sponsoren, zowel regionale als landelijke bedrijven en organisaties.

Vele vrijwilligers, van de organiserende R&TC Buitenlust, maar ook bijvoorbeeld vanuit de EHBO-vereniging en de KNWU, die volop tijd en energie in de organisatie hebben gestoken. Dit leidde dan ook tot een prachtig evenement met dito uitstraling en uitstekende media-aandacht.

 

Aldus de voorzitter van de organiserende vereniging, Fons van Katwijk: ‘We zijn er trots op om zo’n geweldig evenement voor de jeugd neer te hebben gezet. Een echte stimulans voor het jeugd-veldrijden, maar ook voor de vereniging, die hun vele vrijwilligers van harte bedankt voor hun tijd, energie en tomeloze inzet! Een laatste woord van dank natuurlijk voor de deelnemers en hun supporters. En voor de sponsoren en de KNWU. Zonder hen was de organisatie van dit fantastische evenement niet mogelijk geweest. Bedankt’.

 

Over de auteur

NK Veldrijden Jeugd 2019 author