Peters Geluidtechniek

Peters Geluidtechniek

Een evenement kan niet zonder goed geluid en een mooie warme jurywagen. Daarnaast zijn een goede muziekkeuze en een goede verzorging van de jury en de renners ook geen overbodige luxe. Dan ben je bij Peters Geluidtechniek aan het juiste adres en daarom hebben wij voor hen gekozen. Joram en zijn vrouw Paula runnen het, nog steeds, groeiende bedrijf met veel passie en liefde voor het vak.

Peters Geluidtechniek verzorgen complete pakketten met jury-/audiowagens en BOSE geluidsystemen (trajectgeluid). Of het nu gaat om 500mtr, 5Km, 10 of 100 BOSE luidsprekers, daar draaien wij onze hand niet voor om. Zij leveren hun diensten binnen Nederland en soms België en Duitsland, compleet en voor een zéér scherpe prijs.

Jaarlijks verzorgen zij meer dan 70 evenementen op gebied van wielersport & atletiek. Naast de sportevenementen verzorgen zij ook bloemencorso’s, fruitcorso’s, motorcross, sportolympiades, openingen, toespraken, kerkdiensten, etc.

Tussendoor verhuren zij ook losse apparatuur & radiocommunicatie (portofoons & mobilofoons), welke de klanten zelf komt halen, bedienen en terugbrengen.

In het verleden heeft Peters Geluidstechniek meer dan 50 jaar de evenementen verzorgt met hoornluidsprekers. Sinds 2015 verzorgen zij de evenementen bijna allemaal met BOSE luidsprekers. De blikkerig klinkende hoornluidsprekers verdwijnen steeds meer uit het straatbeeld en daarvoor in de plaats domineren de compacte & krachtige BOSE luidsprekers.

Over de auteur

WordpressAdmin administrator